Piet Paulusma overleden

Dat meldt zijn familie. Paulusma overleed in Medisch Centrum Leeuwarden aan de gevolgen van kanker.


14wpuixtat597m

Piet Paulusma is zondagmiddag op 65-jarige leeftijd overleden.

. De Fries begon zijn carrière bij Omrop Fyslân en presenteerde daarna dagelijks zijn Piets Weer bij SBS6. Omroep Max bood hem een nieuwe werkplek waar hij tot zijn laatste levensfase werkte. Weerman Piet Paulusma is zondagmiddag op 65-jarige leeftijd overleden.

De bekende weerman overleed in het ziekenhuis van Leeuwarden aan de gevolgen van kanker. Dat heeft Omroep MAX-baas Jan Slagter namens de familie bekendgemaakt. Omroep Max heeft dit namens de familie bekendgemaakt.

Piet Paulusma 1956-2022 was de weerman van het volk De man die heel Nederland oant moarn tot morgen leerde zeggen is zondag op 65-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van kanker. Paulusma overleed in het ziekenhuis van Leeuwarden aan de. De Friese weerman Piet Paulusma is zondagmiddag op 65-jarige leeftijd overleden.

Hij leed al langere tijd aan de ziekte en is op 65-jarige leeftijd overleden. Dat heeft Omroep MAX zondag gemeld namens de familie. Nederland is verslagen verdrietig en ontdaan door het overlijden van Piet Paulusma.

Bevlogen weerman Piet Paulusma overleden. Piet Paulusma is overleden aan de gevolgen van kanker. Piet leed al geruime tijd aan kanker waar hij geen ruchtbaarheid aan wilde geven.

Piet Paulusma 65 overleden aan de gevolgen van kanker. De Friese weerman Piet Paulusma is zondagmiddag op 65-jarige leeftijd overleden. Paulusma overleed in het ziekenhuis van.

Weerman Piet Paulusma overleden. Weerman en presentator Piet Paulusma is zondag op 65-jarige leeftijd overleden. Piet was in 1994 voor het eerst te horen op radio en televisie.

Paulusma was al geruime tijd ziek maar wilde hier geen ruchtbaarheid aan geven. De Friese weerman Piet Paulusma is zondagmiddag op 65-jarige leeftijd overleden. Dat heeft Omroep MAX zondag gemeld namens de familie.

In het ziekenhuis van Leeuwarden is vanmiddag weerman Piet Paulusma 65 jaar overleden. Paulusma had al geruime tijd kanker maar koos ervoor dat stil te houden. Eerder dit weekend ging de toestand van Paulusma hard achteruit.

Ook was hij twee keer per dag te horen op NPO. Dat heeft Omroep Max-baas Jan Slagter bekendgemaakt. Dat heeft Omroep MAX zondag gemeld namens de familie.

Op Twitter deelt Omroep Max. Weerman en presentator Piet Paulusma is op 65-jarige leeftijd overleden meldt Omrop Fryslân. Met het overlijden van Piet Paulusma is niet alleen één van de populairste weermannen heengegaan maar ook één van de bekendste Friezen.

Omroep Max meldt dat Piet al geruime tijd aan kanker leed maar er geen. Dat laat Omroep MAX weten namens de familie. Dat meldt Omrop Fryslân.

Paulusma had al geruime tijd kanker maar koos ervoor dat stil te houden. Paulusma overleed in het ziekenhuis van Leeuwarden aan de. Paul Onkenhout 20 maart 2022 2011 Dit artikel is exclusief voor abonnees.

Na 23 jaar voor SBS gewerkt te hebben vond de zender het tijd voor iets nieuws. Paulusma was meer dan weerman. Weerman Piet Paulusma is op 65-jarige leeftijd overleden.

De weerman overleed in het ziekenhuis van Leeuwarden aan de gevolgen van kanker. Weerman Piet Paulusma is vandaag overleden in het ziekenhuis van Leeuwarden. Piet Paulusma is zondagmiddag op 65-jarige leeftijd overleden.

Dat heeft Omroep MAX-baas Jan Slagter namens de familie bekendgemaakt. Hij begon zijn carrière bij de Franeker Courant. Het vertrouwde Wy moatte moarn mar wer ris yn it waar sjen zal nooit meer te horen zijn.

Paulusma was al geruime tijd ziek en overleed in het ziekenhuis van Leeuwarden aan de gevolgen van kanker. Dat heeft Omroep MAX gemeld namens de familie. Piet leed al geruime tijd aan kanker waar hij geen ruchtbaarheid aan wilde geven.

In een bericht op social media bedankt Omroep Max de beroemde weerman en wensen ze de familie veel sterkte toe. Geplaatst op 21 maart 2022 om 1311. Dat het zo snel zou gaan daar staan we.

In ons werk kwamen we Piet regelmatig tegen en maakten we dankbaar gebruik van zijn kennis over het weer. Wij zijn Piet dankbaar voor alles wat hij voor ons heeft betekend en wensen de nabestaanden veel sterkte toe. De laatste paar dagen ging hij hard achteruit.

Hij overleed in het ziekenhuis in Leeuwarden. Hij was al geruime tijd. Ons bestuur directie en medewerkers hebben bedroefd kennisgenomen van het overlijden van weerman Piet Paulusma.

Piet Paulusma was al een geruime tijd ziek maar hield dit stil. Verslaggever Danny Simons bezocht in het NOS Radio 1. Weerman Piet Paulusma is overleden aan de gevolgen van kanker.

De weerman van Omrop Fryslân en Omroep Max is 65 jaar geworden. Paulusma was al geruime tijd ziek maar wilde hier geen ruchtbaarheid geven. Met het overlijden van de weerman verliest Fryslân een icoon.

Paulusma was al enige tijd ernstig ziek maar trad hier niet mee naar buiten. Weerman Piet Paulusma overleden. Paulusma begon zijn carrière op de radio in 1985 als weerman bij Omrop Fyslân.

Paulusma was meer dan 36 jaar de vaste weerman van Omrop Fryslân. Dat heeft Omroep Max-baas Jan Slagter laten weten. LEEUWARDEN - De Friese weerman Piet Paulusma is zondagmiddag op 65-jarige leeftijd overleden.

Groningen Piet Paulusma is zondagmiddag overleden aan de gevolgen van kanker. Dat heeft Omroep MAX zondag gemeld namens de familie. Tot ons grote verdriet is weerman Piet Paulusma op 65-jarige leeftijd overleden.

Eerder vandaag werd bekend dat de weerman op 65-jarige leeftijd is overleden aan de gevolgen van kanker. Weerman Piet Paulusma 65 overleden. Weerman Piet Paulusma is zondagmiddag op 65-jarige leeftijd overleden.

Het is ongelooflijk hoe dapper Piet zijn ziekte heeft ondergaan Vandaag liet Omroep Max-baas Jan Slagter weten dat weerman Piet Paulusma is overleden aan de gevolgen van kanker. Paulusma overleed in het ziekenhuis van Leeuwarden aan de. Hij overleed in het ziekenhuis in Leeuwarden.


Klhwvnwfcmqegm


Piet Paulusma 65 Overleden Aan Gevolgen Van Kanker


Dyjlna10u3z Hm


Cujgv6yxh0ydlm


Nh5zbqjmcjweim


Aljusqru Nq5 M


1832rt0n Snnzm


Zkexao2qawmw1m


Mife0kmotcubnm


Rgjb8kg2pijqjm


Dkpaoowtmuckzm


Srgkaw64jh5gm


3udm7r 3v0eahm


Cw0tnjtroyvwnm


Xqubfh Fz5ncm

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel